Bröllopsresa till Zimbabwe
Bröllopsresa till Zimbabwe

Bröllopsresor till Zimbabwe

När det efterlängtade bröllopet är över brukar en härlig smekmånad vänta. Att åka på bröllopsresa i Zimbabwe ger minnen för livet. En av de mest kända symbolerna för Zimbabwe är de mäktiga Victoriafallen och det finns flera sätt att uppleva de dramatiska vattenmassorna på. Den mest spektakulära vyn över Victoriafallen får ni genom att åka helikopter ovanför fallen. Det finns även vackra promenadvägar runt fallen.

Eftersom Zimbabwe är betydligt billigare än Sverige får man mycket valuta för pengarna. Det märks både vad gäller mat- och boendekostnader. Att tillbringa en vecka på ett av landets alla lyxhotell kan därför vara ett prisvärt alternativ. Det finns flera hotell som ligger mitt ute i naturen och trots att byggnaderna kan vara utformade som tält finns alla bekvämligheter du kan tänka dig.

Det är väldigt få platser på jorden som kan mäta sig med den fantastiska natur som Zimbabwe erbjuder. Om du och din partner hellre vill anordna en egen middag eller picknick i stället för att gå på restaurang, brukar restaurangerna kunna hjälpa till med maten om ni kontaktar dem i förväg. Zimbabwierna är oftast mycket hjälpsamma och ger gärna tips och råd angående hur ni ska få en perfekt vistelse.

www.sydafrikaresor.se
Kombinationen av pulserande Kapstaden, utsökta viner i Stellenbosch och spännande djur...
www.sydafrikaresor.se
Mitt Namibia är resan där man får uppleva dom mest fantastiska och unika...
©2024 Bröllopsresor