Asien

Väljer ni Asien som destination för er bröllopsresa finns mängder av platser att välja på. Vill ni upptäcka Japan, med dess enastående kulturella blandning av gammalt och nytt eller vill ni till sol- och badparadiset i Thailand? I Japan finns mycket att upptäcka, vare sig ni vill utforska den enorma staden Tokyos gatuliv och nattliv eller landsbygden och den gamla japanska kulturen och arkitekturen. Här samsas toppmodern arkitektur med gamla tempel och traditionella trädgårdar. Varför inte ta en tur till fiskmarknaden som hålls i ottan varje morgon för att verkligen uppleva japansk kultur och kanske köpa fisk så färsk som den bara kan bli. I Asien finns också det mytiska Indien, en plats som det sägs att alla måste resa till åtminstone en gång i livet. En bröllopsresa till Asien är möjligheternas smekmånad. Längtar ni till paradisöarna Maldiverna eller vill ni ha solsemester mixat med stadssemester i Dubai, så är Asien kontinenten ni ska välja för er bröllopsresa. Kanske vill ni upptäcka Kina och dess rika kultur och historia, eller djunglerna i Vietnam eller Indonesien?

I Asien finns verkligen alla möjligheter: djup djungel och vidsträckt öken, stad och landsbygd, stillsam solsemester och fartfyllt nattliv på stadssemestern och mycket annat. En bröllopsresa till Asien kan betyda nästan vad som helst. Kanske vill ni uppleva Malaysia med dess blandning av regnskogar, stränder och storstaden Kuala Lumpurs imponerande arkitektur och nattliv. Malaysia är verkligen kontrasternas land, både geografiskt och kulturellt. Hör samsas skyskrapor med traditionella byar, modern kultur med uråldriga ritualer och många kulturer lever sida vid sida. Vill ni ha en riktig sol- och badsmekmånad, äta gott och uppleva ett av världens mest gästvänliga folkslag, är det till Thailand ni ska resa för er bröllopsresa. Hit reser många svenskar, och det är lätt att förstå varför. Klimatet, människorna, maten, stränderna och naturen är perfekta för en semester när vintern är som mörkast här hemma. Även om turismen är stor i Thailand går det att hitta lugnare och mer avskilda platser för er smekmånad. Det råder heller ingen brist på nattliv, vare sig i huvudstaden Bangkok eller i turistorterna längs kusten.

Reser ni till Indien på smekmånad kommer ni att få en upplevelse utöver det vanliga. En resa till Indien är att uppleva folket, kulturen och ett kontrasternas land. I Indien finns mycket att upptäcka och uppleva, och ni kommer garanterat minnas er bröllopsresa för resten av livet.

www.sydafrikaresor.se
Tag chansen och besök paradisön Mauritius. Njut av vackra stränder och stilla dagar i...
www.sydafrikaresor.se
Upplev denna Seychellerna resa. Njut av vågornas brus på världens vackraste stränder....
©2024 Bröllopsresor