Bröllop i Zimbabwe
Bröllop i Zimbabwe

Bröllop i Zimbabwe

Varför inte kombinera semesterresan med en helt unik och romantisk upplevelse – ett bröllop i Zimbabwe? Det sydafrikanska landet har en enastående vacker natur med spektakulära vattenfall. Där finns även Victoriafallen – ett av världens största vattenfall. Dessutom finns det mängder av exotiska djur som elefanter, zebror, giraffer och lejon. Om du väljer att gifta dig i Zimbabwe kan du och din partner välja att utforska landet antingen före bröllopet eller förlägga smekmånaden där efteråt. Det finns många olika aktiviteter och upplevelser att ta del av i Zimbabwe. Vad sägs till exempel om att spana efter djur på en spännande safari, paddla längs en vindlande flod eller rida på en elefant?

Innan du och din partner har ett zimbabwiskt bröllop är det några saker ni bör tänka på. Om ni enbart vill ha bröllopsceremonin i Zimbabwe kan ni välja att förlägga själva vigseln i Sverige eller på den svenska ambassaden i Zimbabwes huvudstad Harare. Skulle ni däremot vilja viga er under ceremonin kan det vara bra att i god tid ta reda på vad som gäller enligt landets lagar. Så länge ni är ute i god tid bör det inte vara några problem. Idag väljer många att gifta sig utomlands, men ofta sker själva vigseln på den svenska flygplatsen precis innan avfärd.

Ett giftermål i Zimbabwe lär bli en oförglömlig upplevelse. Ni är omgivna av en magiskt vacker natur och vänliga och hjälpsamma invånare. Om ni exempelvis vill äta på en viss restaurang eller anordna en romantisk utflykt kan ni räkna med att få många goda råd och tips av zimbabwierna. Ett oförglömligt och spektakulärt inslag i ett zimbabwiskt bröllop kan vara en helikoptertur över Victoriafallen. Och vill ni tillbringa bröllopsnatten på ett bekvämt och tjusigt lyxhotell i närheten av Victoriafallen lär inte utbudet av hotell göra er besvikna.

www.sydafrikaresor.se
Kombinationen av pulserande Kapstaden, utsökta viner i Stellenbosch och spännande djur...
www.sydafrikaresor.se
På denna resa upplever ni det bästa av två världar – spännande safari i Sydafrikas...
©2024 Bröllopsresor