Smekmånad i Sydafrika
Smekmånad i Sydafrika

Bröllopsresor till Sydafrika

Tillbringa smekmånaden i ett av världens mest spännande länder – Sydafrika. Landet innehåller det mesta ni kan önska av en smekmånad – vykortsvackra stränder, god mat och utsökta viner och spännande turer på safarin.

Bröllopsresor till Sydafrika är något som blivit allt vanligare och det är lätt att förstå varför. Landet har en skiftande natur med både den storslagna Kalahariöknen, Krugerparken, bergslandskap och mängder av savanner. Dessutom har Sydafrika en lång kustremsa med fina möjligheter till sol och bad. Även om havet på Atlantkusten är kyligt finns det många bra badmöjligheter vid den andra kusten mot Indiska Oceanen. Sydafrika är ett land med ett varmt klimat men ändå bor det faktiskt pingviner här. Åk till Simon’s beach och sola tillsammans med de vankande fåglarna.

Krugerparken är definitivt ett ställe som ni bör besöka på er bröllopsresa till Sydafrika. Nationalparken är en av jordens mest djurrika parker och här lever både apor, antiloper, elefanter, giraffer och många fler djur. I parken kan ni bo på mysiga loger och se vilda djur så gott som utanför dörren. Parken har inga avgränsande staket eller inhägnader, vilket gör att djuren kan ströva fritt.

Ett av de främsta skälen att åka till Sydafrika är att få se ”the big five” – leoparder, elefanter, noshörningar, lejon och bufflar och här finns verkligen chansen att få göra det.

www.sydafrikaresor.se
Mitt Namibia är resan där man får uppleva dom mest fantastiska och unika...
www.sydafrikaresor.se
Kombinationen av pulserande Kapstaden, utsökta viner i Stellenbosch och spännande djur...
©2024 Bröllopsresor