Med elefant som ringbärare
Med elefant som ringbärare

Bröllop i Sydafrika

Ett bröllop i Sydafrika passar er som vill ha en speciell och minnesvärd upplevelse. I landet blandas vykortsvackra stränder med kopparröda savanner. Här tillverkas också några av världens bästa viner, i Kapstaden kan ni besöka flera vingårdar och se hur vinerna tillverkas. Ett bröllop i Sydafrika kan bli extra magiskt med en ballongfärd över savannen. Ni kan starta er speciella dag med en champagnefrukost i bushen.

Ett bröllop i Sydafrika kan bli precis vad ni vill, landet bjuder nämligen på både historiska sevärdheter som Apartheidmuseet och ett spektakulärt djur- och naturliv. Se de stora däggdjuren ströva fritt på savannen och få många bra fotochanser. Om ni vill avsluta ert bröllop i Sydafrika med mycket skratt kan en halsbrytande ridtur på struts vara ett bra alternativ. Den som väger under 75 kilo kan få rida barbacka.

Ett bröllop i Sydafrika bör med fördel innehålla en tur på savannen. Ni kan åka på en guidad tur med goda möjligheter att få se några av världens både största, längsta och snabbaste djur. Här kan ni bo mitt ute i bushen, vakna upp till naturens alla ljud och starta er speciella dag med en champagnefrukost. Det är inte svårt att hitta arrangörer som hjälper er med bröllopet, eftersom det har blivit vanligare för par att förlägga sitt bröllop i Sydafrika.

Ni behöver inget visum för att resa till Sydafrika, ni får automatiskt stanna i 90 dagar. Även om den svenska ambassaden i Sydafrika inte förrättar vigslar, är det fullt möjligt att gifta sig här. Ett sätt är att ni gifter er på det sydafrikanska inrikesministeriet. Se dock till att boka en tid långt i förväg, det kan nämligen ta flera månader att få en tid. Ett annat sätt är att ni viger er i Sverige för att sedan ha bröllopsceremonin i Sydafrika.

www.sydafrikaresor.se
Res till paradiset Royal Island Resort & Spa och njut av vita stränder, turkosblått...
www.sydafrikaresor.se
Upplev denna Seychellerna resa. Njut av vågornas brus på världens vackraste stränder....
©2024 Bröllopsresor