Smekmånad på Seychellerna
Smekmånad på Seychellerna

Bröllopsresor till Seychellerna

När ni väl är man och hustru väntar en romantisk och paradisisk smekmånad om ni väljer att åka till Seychellerna. Med sina korallrev, vykortsvackra stränder och vajande palmer, erbjuder ögruppen det mesta ni kan önska er av en romantisk vistelse.

Seychellerna har ännu klarat sig ifrån de största turistmassorna och på de 115 små öarna finns det tomma och vackra stränder. Gå hand i hand tillsammans längs den solvarma strandkanten, leta snäckor i vattenbrynet och har ni tur får ni syn på en sköldpadda.

När solen gör er varma och slöa är det skönt att kliva ner i det ljumma vattnet. Om ni tar på er cyklop så öppnar sig en ny värld under ytan. Här finns fiskar i regnbågens alla färger och om ni vågar er på en dykning med tuber är chansen stor att se valhajar och de stora sköldpaddorna.

För att er smekmånad till Seychellerna ska bli så romantisk och avkopplande som möjligt är boendet viktigt. I ögruppen finns det många exklusiva hotell att välja på.

Avsluta er romantiska bröllopsresa till Seychellerna med ett besök till huvudön Mahe. Här finns även huvudstaden Victoria. I Victoria finns det många bra shoppingcenters och restauranger att besöka och ni kan också göra billiga och intressanta fynd på någon av alla lokala marknader.

www.sydafrikaresor.se
Kombinationen av pulserande Kapstaden, utsökta viner i Stellenbosch och spännande djur...
www.sydafrikaresor.se
Följ med på världens lyxigaste tågresa – kombinerat med Kapstaden, Sydafrikas viner,...
©2024 Bröllopsresor