Gift er på Seychellerna
Gift er på Seychellerna

Bröllop på Seychellerna

Kritvita stränder, klarblå himmel, turkosfärgat vatten och vajande palmer – finns det något mer romantiskt än att gifta sig på en sådan plats? Ett bröllop på Seychellerna är så nära paradiset man kan komma.

Seychellerna är en liten ögrupp mitt i den Indiska oceanen. Ögruppen består av 115 små öar som alla är olika varandra. På den större ön Mahe finns huvudstaden Victoria. Här kan ni besöka lokala marknader och kombinera shopping med strandliv. Om ni hellre vill ha en mer idyllisk ö finns det flera att välja bland. En del öar är så små att det bara ryms en palm på dem.

Det blir allt vanligare att hålla sitt bröllop på Seychellerna. Det är inte svårt att förstå med tanke på de vykortsvackra stränderna och det varma, sköna klimatet. Men det mest fascinerande är nog det som döljs under den glittrande vattenytan. Korallreven som omger alla öar som Seychellerna består av är hem för en mängd fiskar och andra djur som ni kan upptäcka genom att snorkla. Här finns barracudor, clownfiskar, jättesköldpaddor och mycket mer. Djupare ner i det varma vattnet finns bland annat valhajar och rockor. Om ni vill dyka kan ni antingen göra det på egen hand eller med en av alla dykarrangörer som finns i öriket.

Seychellerna har ett stort utbud av exklusiva hotell där ni inte behöver sakna någonting. Här har ni alla möjligheter att få en så romantisk bröllopsresa man kan önska sig. En bröllopsceremoni på stranden, med den orangefärgade solen som går ner i havet blir med största sannolikhet precis så fantastisk och romantisk som det låter.

I Seychellerna finns det inte någon svensk ambassad. Därför kan vigsel i landet bli svår. Det enklaste alternativet är att ni gifter er på flygplatsen innan ni åker. På så sätt kan ni sedan njuta av ert tropiska bröllop på Seychellerna utan att tänka på de praktiska formaliteterna.

www.sydafrikaresor.se
Tag chansen och besök paradisön Mauritius. Njut av vackra stränder och stilla dagar i...
www.sydafrikaresor.se
Kombinera spänningen med boende på en safaricamp och njut av den afrikanska solen vid...
©2024 Bröllopsresor