Smekmånad i Namibia
Smekmånad i Namibia

Bröllopsresor till Namibia

Efter att bröllopet är över kan det vara skönt att komma iväg på en oförglömlig och romantisk smekmånad. En smekmånad till Namibia bjuder på färgsprakande soluppgångar, kopparfärgade sanddyner och dånande vattenfall. Oavsett hur länge ni tänker stanna i landet, hur tjock eller tunn plånbok ni har och vad ni vill göra, kommer Namibia inte att göra er besvikna. Landet har en varierande natur med magnifika ökenlandskap, nationalparker och en lång kust mot Atlanten. Här finns även de stora däggdjuren, så som exempelvis elefanter och leoparder.

Om ni vill resa omkring i landet kan ni med fördel hyra bil. Vägarna i Namibia är nämligen i bra skick och trafiken är relativt lugn. Landet räknas som ett av de säkrare i Afrika. Men något som är bra att veta är att landet har vänstertrafik.

Bröllopsresor till Namibia har allt ni kan önska av en smekmånad. Ni kan till exempel välja att tillbringa en natt under en stjärnklar himmel på savannen. Det finns annars gott om finare hotell och enklare vandrarhem att välja bland.

Om ni vill uppleva tre höjdpunkter på er bröllopsresa till Namibia bör ni inte missa den mäktiga och storslagna Kalahariöknen, den mystiska och lite kusliga Skelettkusten och en chans att se Afrikas stora däggdjur på en safaritur.

www.sydafrikaresor.se
Kombinera två helt olika länder i detta reseförslag. Ni börjar i Sydafrika och...
www.sydafrikaresor.se
På denna resa upplever ni det bästa av två världar – spännande safari i Sydafrikas...
©2024 Bröllopsresor