Gift er på Sossusvlei's sandtoppar
Gift er på Sossusvlei's sandtoppar

Bröllop i Namibia

Ha er vigsel på ett helt unikt sätt – under Afrikas orangea soluppgång, mitt på savannen. Ett bröllop i Namibia bjuder på en kontrastrik natur med både ökenlandskap, en lång kustremsa och miltals av savanner. Det finns många romantiska alternativ att välja bland, allt för att göra ert bröllop i Namibia så minnesvärt som möjligt. Vad sägs till exempel om en flygsafari ovanför Namibias savanner? Här får ni chansen att se många av de stora däggdjuren, till exempel elefanter, lejon, bufflar och leoparder som kommer till vattenhålen för att släcka törsten. Kombinera safarin med en härlig lunch ute på savannen och avsluta med ett glas champagne.

Namibia är fortfarande ganska outforskat av turistmassorna, något som gör att ni kan upptäcka det genuina Afrika. Landet har en lång kustremsa mot Atlanten, här ligger den så kallade Skelettkusten. Upplev den mystiska och lite kusliga känslan som alla skeppsvrak och valskelett som finns där ger.

I Namibia finns även den stora Kalahariöknen. Här finns de enorma sanddynerna, som räknas som de största i världen. Den högsta är nästan 400 meter. Dessa kan ni även sandsurfa på. En given ingrediens i ett bröllop i Namibia är de färgsprakande soluppgångarna och solnedgångarna.

Det finns många olika typer av boenden, så ni kommer inte att ha några problem med att hitta ett som passar just ert bröllop i Namibia. Här finns allt från femstjärniga lyxhotell till enklare vandrarhem och bed & breakfast. Om ni vill komma ut i naturen kanske en naturloge ute på savannen kan passa. Dessa boenden kan se enkla ut men brukar ha alla bekvämligheter man kan önska.

Innan ni förlägger ert bröllop i Namibia kan det vara bra att känna till att Sverige inte har någon ambassad där. Det kan alltså bli svårt att viga er på plats, däremot finns det andra bra alternativ. Det lättaste är att hålla själva vigseln i Sverige och sedan bröllopsceremonin i Namibia.

www.sydafrikaresor.se
En populär resa till Maldiverna! Maldiverna är för många en paradisdestination. Strosa...
www.sydafrikaresor.se
Tag chansen och besök paradisön Mauritius. Njut av vackra stränder och stilla dagar i...
©2024 Bröllopsresor