Fira er smekmånad på Mauritius
Fira er smekmånad på Mauritius

Bröllopsresor till Mauritius

Bröllopsresor till Mauritius är något i särklass. Här finns hundratals kritvita stränder, turkost och varmt hav, djungler och många av de stora kattdjuren. En smekmånad på denna paradisö blir garanterat både minnesvärd och romantisk. Njut av varandras sällskap och prova på både snorkling, dykning och safariturer.

Om ni uppskattar sol, bad och ett enastående naturliv lär ni inte bli besvikna om ni förlägger er smekmånad på Mauritius. Runt hela ön finns stora korallrev som inbjuder till snorkling och dykning bland fiskar i regnbågens alla färger. Här kantas stränderna av vajande palmer och om ni vill kan ni ta en promenad i djungeln. Mauritius har flera nationalparker där ni kan åka på safari – antingen med bil eller köra själv med en fyrhjuling. På safarin får ni chans att se lejon, tigrar, leoparder, apor och zebror.

En lyckad smekmånad i Mauritius kan vara att krydda de mer stillsamma aktiviteterna med lite spännande upplevelser. På ön finns det utmärkt forsränning och bergsklättring. Ett tips är att avsluta semestern i huvudstaden Port Louis. Här finns shoppingcenters med ett stort utbud märkeskläder och skor, men också lokala marknader där ni kan köpa hantverk. Parfymer och handgjorda väskor i vackra tyger är uppskattade souvenirer att ta med sig hem.

www.sydafrikaresor.se
Kombinera två helt olika länder i detta reseförslag. Ni börjar i Sydafrika och...
www.sydafrikaresor.se
Insup atmosfären av lyx och flärd på Rovos Rail genom Sydafrikas vackra landskap. Njut...
©2024 Bröllopsresor