Gift er på en strand med din älskade
Gift er på en strand med din älskade

Bröllop på Mauritius

Kritvita stränder, gungande palmer och gröna regnskogar – vad kan vara mer passande för ett bröllop? Åk på en safari med fyrhjuling och upptäck landets stora kattdjur så som tigrar, lejon och leoparder. Förutom ett rikt djur- och naturliv på savannen och i skogarna finns även en färgglad värld under ytan. Runt hela ön finns det stora korallrev med svärdfiskar, segelfiskar och andra tropiska fiskar.

Med ett bröllop på Mauritius kan ni säga ja till varandra på en solvarm strand med det turkosa och kristallklara havet i bakgrunden. Eftersom bröllop på Mauritius blir allt vanligare finns det många arrangörer som anordnar vigslar och ceremonier. Oavsett vad era önskemål är för er speciella dag så kan ni räkna med att få bra hjälp ifrån mauritierna. Kanske vill ni njuta av den sköna brisen från havet och ha bröllopsmiddagen på stranden? Ni kan även gifta er med de mäktiga bergen som bakgrund.

Mauritius är en ö som erbjuder olika typer av aktiviteter. Runt hela ön finns det stora korallrev där ni kan snorkla, dyka och bada i det alltid varma vattnet. Förutom bra bad- och snorkelmöjligheter kan ni även åka på safari och se de stora kattdjuren på nära håll. Här finns också många apor, zebror och fåglar att spana på.

Om ni vill kombinera ert bröllop på Mauritius med andra aktiviteter än sol och bad, kan en dags bergsklättring vara spännande. Här finns också adrenalinhöjande forsränning för den som är modig.

När det gäller boende finns det många alternativ att välja på, allt från femstjärniga lyxhotell till enklare vandrarhem och pensionat.

Sverige har ingen ambassad i Mauritius men det finns många andra ställen att gifta er på. Svenska kyrkan utomlands har tillstånd att viga par och brukar ta ut en liten avgift för det. Ni kan också gifta er på flygplatsen innan ni åker iväg.

www.sydafrikaresor.se
Mitt Namibia är resan där man får uppleva dom mest fantastiska och unika...
www.sydafrikaresor.se
Vår mest populära resa till Seychellerna! Denna prisvärda resa ger er möjlighet att...
©2024 Bröllopsresor