Fira er mekmånad på Madagaskar
Fira er mekmånad på Madagaskar

Bröllopsresor till Madagaskar

Gör er smekmånad till en minnesvärd och spektakulär resa – besök magiska Madagaskar. Allt fler väljer att förlägga sin smekmånad på världens fjärde största ö – en plats med kritvita sandstränder och en unik fauna med djur som inte finns någon annanstans på jorden. Bröllopsresor till Madagaskar är ett lockande alternativ för er som uppskattar att få uppleva orörd natur, få simma i ett av världens största korallrev och få tid att njuta av varandra medan den blodröda solen sjunker ner i havet.

Fyrtio mil öster om det afrikanska fastlandet ligger Madagaskar som med sitt variationsrika djur- och växtliv kan bli en upplevelse som inte liknar något annat. Att välja att ha er smekmånad på denna spännande ö innebär många chanser att få se djur som lemuren, giraffskalbaggen och öns största rovdjur fossan, som liknar en skunk eller katt. På den stora ön finns frodiga regnskogar och många nationalparker. Snorkla eller dyk i Toliararevet, världens tredje största korallrev.

Bröllopsresor till Madagaskar behöver inte blir alltför dyra, eftersom priserna i landet är förmånliga. Ni får en god middag på en finare restaurang för under hundralappen per person.

Ni behöver visum för att komma in i landet, men det får ni på flygplatsen.

www.sydafrikaresor.se
Längtar ni efter en avkopplande semester med gott om tid att njuta i solen, ta ett dopp i...
www.sydafrikaresor.se
Upplev denna Seychellerna resa. Njut av vågornas brus på världens vackraste stränder....
©2024 Bröllopsresor