Gift er på en strand i Madagaskar
Gift er på en strand i Madagaskar

Bröllop i Madagaskar

Ha ert bröllop i Madagaskar – en paradisö med unika djurarter, orörda stränder och en magisk natur. Här kan ni kombinera bröllopet med fantastiska naturupplevelser i de färgsprakande nationalparkerna. Upptäck de märkliga baobaoträden, de många lemurerna och den varierande naturen.

Madagaskar är ett spännande land som ligger 40 mil utanför Afrikas fastland. Landet erbjuder bra badmöjligheter och sköna promenader på de vita stränderna. Gå hand i hand längs strandkanten och leta efter vackra snäckor. Badtemperaturen är varm och behaglig och här finns många bra snorkelmöjligheter. Madagaskar har världens tredje största korallrev, här kan ni både snorkla och dyka. Simma bredvid sjöhästar eller färgglada fiskar som clownfiskar. Har ni tur kan även en valhaj simma förbi.

För er som är naturintresserade kan ett bröllop i Madagaskar bli en magisk upplevelse. Landet har en enastående natur med både tropiskt och torrt klimat och det finns flera nationalparker som är värda ett besök. I Madagaskar finns många djur och växter som inte finns någon annanstans i världen än här. Madagaskar kallas ibland för Lemurernas rike. Ingen annanstans på jorden kan man få se dessa primater i vilt tillstånd. Förutom de charmiga lemurerna finns här också många kameleonter, hela två tredjedelar av alla arter i världen lever just här. Många av de djur som finns här är endemiska, det vill säga de finns bara här. Fler exempel på endemiska djur är giraffskalbaggen, tenreken (ett däggdjur som påminner om en igelkott) och fossan, ett kattliknande djur som är landets största rovdjur.

Landet har ingen svensk ambassad, något som är bra att känna till när ni ska ha ert bröllop i Madagaskar. Däremot finns det många bra alternativ. Det mest praktiska kanske är att ha själva vigseln på flygplatsen innan flyget avgår. Då kan ni sedan hålla en vacker bröllopsceremoni i Madagaskar, själva eller tillsammans med vänner.

www.sydafrikaresor.se
Res till paradiset Royal Island Resort & Spa och njut av vita stränder, turkosblått...
www.sydafrikaresor.se
Tag chansen och besök paradisön Mauritius. Njut av vackra stränder och stilla dagar i...
©2024 Bröllopsresor