Ha hela savannen för er själva
Ha hela savannen för er själva

Bröllopsresor till Botswana

När vigseln är avklarad är det dags för den härliga och romantiska smekmånaden. Bröllopsresor till Botswana är unika resor som ger minnen för livet, särskilt om ni gillar djur. Här finns många av världens största däggdjur, som elefanter, lejon och bufflar. Det finns flera sätt att upptäcka Botswanas fantastiska djur- och naturliv. Det vanligaste är att åka på safari, men det kan vara minst lika givande att åka på en kryssning längs den stora Chobefloden. Kryssningsfartygen har alla bekvämligheter man kan önska sig på en smekmånad. Från båten finns goda möjligheter att se både elefanter, flodhästar och krokodiler som samlas vid flodkanten för att släcka törsten. Se till att ha med er kameran!

Det finns ett stort utbud av högklassiga restauranger och hotell som passar alla smaker. Hotellen har ofta fina pooler där ni kan ta er ett svalkande dopp.

Stora delar av Botswana utgörs av vildmark. Det betyder inte att det saknas boenden. Det finns fina, exklusiva naturloger med all tänkbar lyx mitt i naturen. Bröllopsresor till Botswana är precis lika exotiskt som det låter och ni väljer själva hur upplevelsen ska bli. Låt bröllopsresan till Botswana bli en avkopplande och fridfull smekmånad med stilla flodkryssningar eller en äventyrlig safaritur på hästrygg. Eller varför inte både och?

www.sydafrikaresor.se
Kombinera spänningen med boende på en safaricamp och njut av den afrikanska solen vid...
www.sydafrikaresor.se
Mitt Namibia är resan där man får uppleva dom mest fantastiska och unika...
©2024 Bröllopsresor