Gift er bland vilda elefanter
Gift er bland vilda elefanter

Bröllop i Botswana

Låt en av de största händelserna i ert gemensamma liv bli till en helt unik upplevelse i ett spännande och sagolikt vackert land – ett bröllop i Botswana. Kombinera en romantisk semester med en upplevelserik vistelse bland lejon, elefanter och antiloper. Ett av de bästa sätten att komma nära djuren är att åka på safari. I Botswana finns många olika alternativ, inte bara med bil. Du kan exempelvis upptäcka Afrikas savann från hästryggen. Ni kan välja olika typer av boenden ute på savannen. Även om en del av dem vid första anblick ser enkla ut, saknas ingenting. Här kan ni njuta av bekvämligheter som fina pooler och utsökt mat. Botswana har en skiftande natur. Den mäktiga Kalahariöknen täcker stora delar av landet och i norr ligger världens största inlandsdelta – Okavangodeltat. Här kan ni uppleva ett frodigt och grönt landskap med dundrande vattenfall och ett rikt djurliv. Vid Okavangodeltat finns också lyxiga loger att hyra och trots att de ligger i vildmarken har boendena allt ni kan tänkas behöva.

Ett annat sätt att komma nära djuren är att åka på en fridfull kryssning på floden Chobe där ni på bekvämt håll kan se flodhästar och elefanter. För att verkligen fullända ert bröllop i Botswana kan ni avsluta med ett besök i en av alla nationalparker som finns här. Botswana är trots allt ett land fyllt med fantastiska djurarter, och det vore synd att missa något.

Eftersom det inte finns någon svensk ambassad i Botswana kan det bli lite krångligt att viga sig på plats. Ett tips är att ni viger er i Sverige, ni kan faktiskt göra det på flygplatsen innan planet avgår. Flygplatsen erbjuder ofta särskilda rum för vigselarrangemang. Här kan ni dricka något gott och vila en stund innan planet avgår. Efter vigseln i Sverige kan ni se fram emot ett exotiskt bröllop i Botswana. En härlig start på er romantiska semester kan vara en vistelse på en av landets fina spaanläggningar.

www.sydafrikaresor.se
Insup atmosfären av lyx och flärd på Rovos Rail genom Sydafrikas vackra landskap. Njut...
www.sydafrikaresor.se
På denna resa upplever ni det bästa av två världar – spännande safari i Sydafrikas...
©2024 Bröllopsresor