Bröllop i Tahiti

Vad kan vara mer sagolikt än att gifta sig på någon av de natursköna platser som finns på Tahiti? Här kan ni gifta er med storslagna berg och vattenfall i bakgrunden eller på en stillsam och kritvit strand vid de turkosa vattnen. Många hotell och resorts på ön anordnar bröllop för sina besökare, vilket har gjort att den mesta servicen ni kan tänkas behöva för ert drömbröllop finns på ön.

Det finns en del nödvändig pappersexercis för utländska medborgare som vill gifta sig på Tahiti, men ser ni bara till att skicka in de nödvändiga dokumenten i rätt tid är det inga problem att gifta sig här.

Ni behöver fylla i en ansökan och skicka ett brev till borgmästaren i den stad där ni tänkt gifta er. Ni måste även skicka in kopior av era pass, ett personbevis och underlag på var ni lever och bor. Alla dokument ska skickas till borgmästarens kontor. Alla dokument ska skickas in senast 45 dagar innan bröllopsdagen. När ni ska gifta er ska ni besöka Stadshuset tillsammans med era vittnen, där borgmästaren eller en företrädare viger er. När ni är juridiskt vigda är det fritt fram att ha en bröllopsceremoni var ni vill på Tahiti! Det är nu ni kan låta fantasin göra jobbet och välja mellan ett intimt bröllop på en strand eller en storslagen ceremoni och fest på något av Tahitis alla hotell eller resorts. Tahiti ger er och era gäster ett bröllop och en upplevelse ni sent kommer att glömma. Finns det något bättre sätt att starta sin bröllopsresa och sitt liv tillsammans än att gifta sig i paradiset, med Tahitis spektakulära scenerier som kuliss? Många väljer också att ha en traditionell tahitisk ceremoni, i traditionella kläder till tahitisk musik och sång. Oavsett hur ni väljer att gifta er på Tahiti, kommer ni inte att ångra er!

www.sydafrikaresor.se
Tag chansen och besök paradisön Mauritius. Njut av vackra stränder och stilla dagar i...
www.sydafrikaresor.se
Insup atmosfären av lyx och flärd på Rovos Rail genom Sydafrikas vackra landskap. Njut...
©2024 Bröllopsresor