Bröllop i Fiji

Att gifta sig på Fiji är en dröm för många brudpar från hela världen, och det är lätt att förstå varför. Fijis hundratals öar med sina vita stränder, kristallklara vatten och sin färggranna och storslagna natur är sinnebilden av en paradisö i Söderhavet. På Fiji kan ni ha ett vackert strandbröllop eller varför inte gifta sig på något av landets alla resorts eller hotell? Här finns ofta all service ni kan tänka er, allt för att göra er stora dag så stressfri och njutbar som möjligt. Att gifta sig på en strand på Fiji i solnedgången är en dröm för många, och det är enklare än du kanske tror. Det är lätt att ta sig till Fiji, och relativt lätt att ta sig runt på öarna. Infrastrukturen är oftast mycket väl utbyggd, även på de mer avlägsna platserna i landet. Vill ni inte gifta er på en stor hotellanläggning, finns det mängder av små, charmiga hotell utspridda över Fijis många öar. Här kan ni ha ett intimt bröllop med bara de allra närmaste, eller på tumanhand.

För en vigsel på Fiji krävs ett giltigt pass, ett personbevis och en hindersprövning, båda översatta till engelska, ett dokument som kallas Notice of intended marriage och som ska vara underskrivet av det svenska Skatteverket samt en särskild licens. Är du under 21 år gammal behövs också ett godkännande från dina föräldrar. Ni behöver även ha två vittnen närvarande, som båda måste vara över 21 år gamla.

Fijis naturligt storslagna och vackra natur blir den perfekta kulissen för ett romantiskt bröllop med exotiska blommor, turkosa vågor, vit sand och den varma solen som de perfekta dekorationerna. Här kan ni njuta av naturen, varandra, god mat och er bröllopsdag, och hela bröllopet blir ett av många vackra minnen under ert liv tillsammans.

www.sydafrikaresor.se
En populär resa till Maldiverna! Maldiverna är för många en paradisdestination. Strosa...
www.sydafrikaresor.se
Kombinationen av pulserande Kapstaden, utsökta viner i Stellenbosch och spännande djur...
©2024 Bröllopsresor