Bröllop i Tjeckien

För alla som älskar natur, vackra vyer och spännande byggnader så är Tjeckien drömplatsen att gifta sig på. Det är få länder på jorden som har lika hänförande natur som Tjeckien. Det är också därför som många väljer att resa hit för att vigas och få ett unikt bröllop som både brudpar och gäster kommer minnas länge. När man väljer att gifta sig utanför Sverige och båda parterna är svenska medborgare finns det dock en del saker som man bör tänka på. Dessa är nödvändiga för att er vigsel ska kunna äga rum och för att den ska bli juridiskt bindande.

För att ni ska kunna gifta er i Tjeckien krävs det att ni har ett hindersprövningsintyg samt ett vigselintyg. Detta skaffar ni i Sverige och tar sedan med er inför ert bröllop. Utöver detta krävs ett intyg på ert svenska medborgarskap, men i de flesta fall räcker det med ett giltigt pass. Svenska ambassaden här har inte möjlighet att viga folk, men det finns såväl kyrkliga som borgerliga platser för vigsel vilka är juridiskt bindande. På så vis så har ni många möjligheter till fina platser för ert bröllop. Hör med prästen i det område där ni tänkt hålla ceremonin angående vad det finns för platser att tillgå.

Var ute i god tid och tänk på alla delar som behöver sammanfalla för ert bröllop. På så vis riskerar ni inte att något går fel eller att den plats ni vill vara på är uppbokad. Planering är en stor del av ett bröllop, men det finns många på plats som kan hjälpa er med allt från lokaler till mat. En vigsel i Tjeckien kommer göra er speciella dag till något utöver det vanliga, oavsett vilken del av landet ni väljer att gifta er i.

www.sydafrikaresor.se
Upplev denna Seychellerna resa. Njut av vågornas brus på världens vackraste stränder....
www.sydafrikaresor.se
Vår mest populära resa till Seychellerna! Denna prisvärda resa ger er möjlighet att...
©2024 Bröllopsresor