Bröllop i Portugal

Det är inte svårt att förstå varför så många drömmer om att gifta sig i Portugal. Här råder en romantisk känsla och de mysiga städerna bjuder verkligen in en med öppna armar. De natursköna områdena visar upp Europa och världen från sin bästa sida samtidigt som den imponerande arkitekturen får en att uppskatta hur vi människor kan bygga med naturen och inte bara mot den. Det är med andra ord en perfekt plats att gifta sig på tillsammans med den man älskar. Men det finns vissa regler man måste ta hänsyn till för att ens vigsel ska vara möjlig här och för att den ska bli juridiskt bindande.

Om en av er är permanent boende i Portugal så kan ni gifta er på den svenska ambassaden. Då Svenska kyrkan inte finns i Portugal kan det vara svårt att få tag på en kyrka där ni kan vigas. Önskar ni ha ert bröllop här så gör ni bäst i att kontakta den kyrka ni är intresserad av och höra vilka möjligheter det finns för er. Skulle de inte gå med på en vigsel så kan ni få en välsignelseceremoni på plats. Ni gifter er då först i Sverige, och kan sedan få denna välsignelse och välja att se det som ert bröllop tillsammans med era nära och kära. Inte alla länder i Europa har svensk vigselrätt och då är denna välsignelse det enda alternativ man har.

Var noga med att kontakta ambassaden i god tid om ni vill gifta er här. Planering är en viktig del av er stora dag, så se till att allt är inräknat och planerat tidigt. På så vis kommer ni garanterat få den romantiska, varma och fantastiska dag som ni längtar efter där ni kan fira er kärlek till varandra på bästa tänkbara sätt.

www.sydafrikaresor.se
Följ med på världens lyxigaste tågresa – kombinerat med Kapstaden, Sydafrikas viner,...
www.sydafrikaresor.se
Upplev denna Seychellerna resa. Njut av vågornas brus på världens vackraste stränder....
©2024 Bröllopsresor