Bröllop i Dubai

Många par som gifter sig i Dubai väljer att gifta sig i Svensk-norska Sjömanskyrkan på plats i emiratet. Kyrkan har själv ingen vigselrätt, men har ett samarbete med den anglikanska kyrkan på plats i Dubai som har det, och man vigs då enligt lokal lag och äktenskapet blir giltigt även i Sverige. Att gifta sig i Dubai har blivit allt mer populärt. Här kan ni få er absoluta drömvigsel, precis som ni vill ha den och har fantiserat om. Det råder ingen brist på lyxiga hotell och restauranger för er vigsel och er bröllopsfest. Det är dessutom mycket mer förmånligt att köpa både vigselringarna och brudklänningen på plats än hemma i Sverige. Guld är skattefritt och mycket billigare i Dubai än i Sverige.

Att viga sig i Svensk-norska sjömanskyrkan kostar pengar, ungefär 3500 dirham om ni väljer att gifta er i kyrkan och ungefär 4000 om ni vill gifta er någon annanstans. Att registrera äktenskapet kostar 450 dirham. För att arrangera ett bröllop anordnat av Svensk-norska sjömanskyrkan måste minst en i brudparet vara kristen. Enda möjligheten att gifta sig borgerligt är om ni gör det i Sverige innan ni reser till Dubai. Kanske ett snabb-bröllop i rådhuset hemma, eller på Arlanda innan avfärd, för att sedan fira den riktiga ceremonin och festen i lyxens Dubai. Den svenska ambassaden i Förenade Arabemiraten har ingen vigselrätt. För att gifta sig borgerligt i Dubai måste en av er ha permanent uppehållstillstånd i Förenade Arabemiraten. För att ni ska kunna gifta er i kyrkan måste ni ha med er hindersprövning och personbevis.

Ett bröllop i Dubai kan utformas precis som ni vill ha det. Kanske vill ni gifta er i öknen, på stranden, på en båt eller på något av Dubais mycket exklusiva hotell. Här finns alla möjligheter till den vigsel ni drömt om.

www.sydafrikaresor.se
Mitt Namibia är resan där man får uppleva dom mest fantastiska och unika...
www.sydafrikaresor.se
Detta prisvärda förslag är en kombination av Sydafrikas bästa delar. Spännande safari...
©2024 Bröllopsresor