Bröllop i Zambia
Bröllop i Zambia

Bröllop i Zambia

Låt ert bröllop bli något alldeles speciellt och ha er ceremoni i Zambia – sjöarnas land. Här finns många olika typer av aktiviteter och naturupplevelser, varför det är perfekt att förlägga något så romantiskt som sitt bröllop i Zambia. I landet finns många vackra sjöar och dessutom de mäktiga Victoriafallen – ett av världens sju underverk. Att hålla sitt bröllop i Zambia med detta spektakulära skådespel i bakgrunden lär garanterat ge både er och era vänner en oförglömlig upplevelse. Förutom vattenfall och vackra sjöar har Zambia även en enastående savann, där elefanter, lejon och bufflar vandrar. Här kan ni bo i lyxiga tältliknande hotell och fira er dag tillsammans med vänner. Efter bröllopsceremonin kan ni åka på safari och sedan avrunda med en god middag.

Giftermål utomlands är något som har blivit väldigt populärt. Ibland kan det vara lite bökigt att själv hålla vigseln utomlands. Det finns flera bra alternativ och många väljer att viga sig på flygplatsen i Sverige innan avgången. Ofta kan man hyra ett särskilt rum där man kan göra sig i ordning och kanske dricka lite champagne. När ni väl är framme kan ni ha bröllopsceremonin i Zambia, även om själva vigseln redan är avklarad. Ett annat alternativ är att gifta sig på den svenska ambassaden i Zambia.

Om ni vill arrangera en middag eller en picknick kommer ni garanterat att få bra hjälp från landets invånare. Restaurangen ni beställer mat från brukar bistå med råd och tips. Det finns flera fördelar med att ha ett bröllop i Zambia. Dels är det en oförglömlig ceremoni, dels kan det vara mycket prisvärt. Det är lägre priser i Zambia än i Sverige, både vad gäller mat och boende. Men priserna varierar förstås beroende på hur många gäster ni vill bjuda och vilka aktiviteter ämnar göra.

www.sydafrikaresor.se
Kombinera spänningen med boende på en safaricamp och njut av den afrikanska solen vid...
www.sydafrikaresor.se
Detta prisvärda förslag är en kombination av Sydafrikas bästa delar. Spännande safari...
©2024 Bröllopsresor